lundi 7 juin 2010

Izdiham Dünya Kupası güvenlik endişelerini artırır

15 kişinin yaralandığı ve durumunun kritik bir polis memuru sol bir izdiham Johannesburg güvenlik çabaları FIFA Dünya Kupası beklentisiyle şüphelere yol açtı.

az bir hafta ile şampiyonanın açılış maçı kala, futbol yetkilileri Pazar günkü olay Tesadüftü ziyade şeylerin bir işareti gelmek olduğunu halka güven konusunda kararlı görünüyordu.

Ancak yerel yetkililer ilgili kalabalıklar Rootkitler uçucu şehre akın bazı flare-up tetikleyebilecek konum, organizatörlerin girişimleri güvenlik güçlendirmekte rağmen söylüyorlar.
Stadyum Soweto, bir kentsel alan Apartheid sırasında Siyah ilçesi ve genellikle baskıcı rejime karşı mücadelenin dönüm noktası olarak görülen oluşmuş yakınlarındadır. Suç oranları var dünyada en yüksek oranlardan biri olmaya devam etmektedir.

amacıyla yabancı futbol taraftarlarının şehre dökülen binlerce korumak için hükümet, bin kişi başına yaklaşık üç subay için büyütülmüş yerel polis gücü vardır.

Aynı zamanda, subaylar potansiyel troublemakers engellemeye çalışıyorlar - fanlar serserilik bir siciliyle - ülkeye girmesini.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire