dimanche 6 juin 2010

El Cezire televizyon yayını için Dünya Kupası futbol

beş kanallar üzerine Güney Afrika'da Al Jazeera Sport olacaktır televizyon yayını Fifa Dünya Kupası, dün açıklandı.
beş kanallı ki, biri özel İngilizce analist ve Lothar Matthaeus, eski bir Alman kaptanı Terry Venables, Trevor Francis, Glenn Hoddle, Ray Wilkins ve Arsene Wenger gibi yorumcuların etkileyici bir dizi yayın olacak.
Yorum da Fransızca mevcut olacak.
Nasser al-Kholeifi Al Jazeera Sport 3D formatında aracılığıyla oyun bir dizi yayın olacak tüm yarışmalar yüksek tanımlı (HD) kalitesinde görünecek söyledi kanalı gibi dün Sheraton Doha bir basın toplantısında konuşan genel müdürü.
"Bu spor tarihinin 3D televizyon yayını olacak maçlar ilk kez olacak. İzleyiciler de sinemalarda bölgedeki futbol hayranları için benzersiz bir deneyim olacak oyunların keyfini mümkün olacak, "al-Kholeifi dedi.
Al-Kholeifi da canlı özellikle yaklaşan Dünya Kupası oyunlar için açılacak yeni web sitesi www.aljazeerasport.tv üzerinden yayınlanacak maçlar belirtti.
"Yeni bir web sitesi de izleyiciler maçları en iyi enstantane download sağlayacaktır" dedi. Mobil kullanıcılar atfen, resmi dedi da maç enstantane indirmek mümkün olacak iPhone'lar olan Arap ülkelerindeki kullanıcılar.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire